Park4Share | Veel gestelde vragen

Hoe weet ik zeker dat mijn eigen parkeerplek weer vrij is wanneer ik thuis kom?

Wanneer je je parkeerplaats deelt wil je natuurlijk wel dat die weer vrij is wanneer je hem zelf nodig hebt. Park4Share stuurt degene die jouw parkeerplaats claimt een half uur voordat jij thuiskomt een notificatie waarin staat dat jouw plek binnen een half uur weer vrij moet zijn. Wanneer de periode dat jij je parkeerplaats beschikbaar hebt gesteld voorbij is, ontvangt die persoon nog een laatste notificatie om te melden dat hij/zij nu echt z’n auto moet verwijderen. Mocht er behoefte zijn aan onderling contact dan is het mogelijk om vanuit de app elkaar te bellen of te sms’en.

Waarom Park4Share App en niet gewoon een whatsapp-groep?

De meest gebruikte manier om onderling parkeerplaatsen te delen binnen VvE's is Whatsapp.
En dat gaat eigenlijk meestal als volgt:
1: Is er iemand die een plekje vrij heeft?
2: Hoe lang en wanneer is die plek beschikbaar?
3: Welke plek in de parkeergarage is dat precies?

Met de Park4Share app wordt deze correspondentie overbodig. Alle gebruikers hebben 24/7 een overzicht van de plattegrond van de parkeergarage.
1: Met de actuele status van alle parkeer plekken.
2: De periodes dat de vrije plekken beschikbaar zijn.
3: De eigenaren van die vrije plekken.
4: Reserveer vooraf alvast een vrije plek.

Voor minder dan € 20,- per persoon pj. kun je het hele jaar gratis een parkeerplaats gebruiken of aanbieden. Zonder chaotische WhatsAppjes.

Wie kunnen de app gebruiken binnen een VvE?

In principe iedereen die is aangemeld. Dat kunnen alle collega’s met een auto zijn of alle bewoners van een VvE zijn maar ook een klein groepje collega’s of bewoners.

Heeft iedereen toegang tot de parkeergarage met Park4Share?

Nee, vreemden hebben geen toegang. Wanneer je in de app een parkeerplaats claimt voor jouw cliënten / gasten dan moet je die zelf toegang geven tot de parkeergarage.